Formulieren Offerte aanvragen

Pizzeria

Versgemaakte pizza’s, gelijk uit de oven. Uw klanten weten u te vinden, want u bakt de beste pizza in de omgeving, misschien bezorgt u ze ook aan uw klanten. Hoe dan ook, u verstaat uw vak, zoals wij het onze verstaan. Als een van de grootste horeca verzekeraars van Nederland hebben wij een schat aan ervaring in dit segment van de verzekeringsbranche. 

Tussenpersoon

Heeft u al een tussenpersoon? Vraag dan uw tussenpersoon contact met ons op te nemen. Samen met uw tussenpersoon bekijken wij uw huidige polis en brengen wij een passende offerte uit.

Heeft u nog geen tussenpersoon? Geen probleem! Wij werken samen met ruim zeshonderd door de AFM goedgekeurde tussenpersonen door heel Nederland.

Inspectie

Voorkomen is beter dan genezen. U bent natuurlijk goed verzekerd bij ons, maar een schade blijft erg vervelend. Daarom voeren wij altijd inspectie uit als u een verzekering bij ons afsluit. U krijgt een rapport met aanbevelingen, de zogenaamde preventiescan, waarin duidelijk is te lezen wat u moet doen om schade te voorkomen.

Taxatie

Gebouwen vertegenwoordigen een grote waarde, die u natuurlijk wilt verzekeren. Echter het te verzekeren bedrag is soms lastig te bepalen. Daarom voeren wij als u uw pand bij ons verzekerd altijd een taxatie uit. Dit voorkomt dat u een te hoog bedrag verzekert en te veel betaalt, maar nog belangrijker dat u een te laag bedrag verzekert en niet de volledige schade krijgt uitgekeerd! Na deze taxatie krijgt u 'garantie tegen onderverzekering'. U betaalt premie over de getaxeerde waarde, maar als blijkt dat de schade hoger uitvalt dan getaxeerd, wordt de volledige schade uitgekeerd.

Schade

Het hebben van een schade is een vervelende situatie. U moet tijd en energie steken om bijvoorbeeld na diefstal alle rommel op te ruimen en nieuw materiaal aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat een schade snel en gemakkelijk wordt afgehandeld, zodat u zich volledig kunt richten op het weer volledig draaiende maken van uw zaak.

Wacht niet met het melden van uw schade! Neem bij het ontdekken van een schade het liefst direct contact op met uw tussenpersoon. Die zal vervolgens contact met ons opnemen.

Dekkingen

Er bestaan veel risico’s en dus vele verzekeringen. Hieronder treft u een overzicht aan met de verschillende dekkingen die voor u van belang kunnen zijn. Uw tussenpersoon kent u goed. Neem daarom met hen contact op om te overleggen welke dekking in uw situatie verzekerd moeten zijn.

Bedrijfsgebouwen

De gebouwendekking is van belang als u eigenaar bent van het pand. Een uitgebreide opstalverzekering biedt onder andere dekking voor: brandschade, stormschade, waterschade en braakschade

Huurdersbelang

Vaak is een pand niet gekocht, maar gehuurd. Toch wilt u dan verbeteringen aanbrengen aan het pand, zoals een nieuw plafond of een mooie, marmeren vloer. Dergelijke zaken vallen onder het huurdersbelang. In jargon wordt gesproken over alle zaken die 'aard- en nagelvast zitten.'

Bedrijfsschade

Stel dat er brand uit breekt in uw zaak. Het kan enkele maanden duren voordat u weer langzaam wat omzet kunt draaien en misschien wel vele maanden voordat u zich heeft hersteld tot op het oude niveau. In die periode maakt u en geen winst en u moet uw vaste lasten blijven doorbetalen. De som van deze twee is wat de bedrijfsschade dekt.

Aansprakelijkheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U verzorgt uw zaak keurig en heeft zojuist de vloer gedweild. Helaas glijdt een dame uit over uw vloer en haar tas raakt beschadigd tijdens haar val. Deze verzekering zal uitkomst bieden en de schade aan de gedupeerde uitkeren. (Tenzij uitgesloten).

Ziekteverzuim

Als u in loondienst bent draagt u sociale lasten af. In het geval dat u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, zijn er voorzieningen getroffen zodat u (een deel) van uw inkomen behoudt. Echter, als zelfstandig ondernemer moet u deze zaken zelf regelen. Een ziekteverzuimverzekering kent vele vormen en kan specifiek worden afgestemd op uw situatie.

Geld

Na een goede dag te hebben gedraaid heeft u al snel een paar duizend euro aan contanten op de zaak. Een gelddekking verzekert de contanten tegen diefstal. Na sluitingstijd verwachten wij wel van u dat u het geld opruimt in een geschikte kluis. Dat wil zeggen: met een waarborging van ten minimale de verzekerde som.

Milieuschade

Als tijdens het blussen van een brand stoffen uit uw bedrijf in de omgeving terecht komen, kan de gemeente u aansprakelijk stellen voor de te maken reinigingskosten. Eigenlijk is een milieuschade dekking ook een aansprakelijkheidsdekking. Deze is echter van uw normale aansprakelijkheidsdekking uitgesloten!

Rechtsbijstand

Het kan altijd gebeuren dat u in een juridisch conflict komt met een leverancier, een klant of de overheid. Advocaten zijn duur. U kunt hen niet bellen om iets te vragen, of u krijgt gelijk een nota op de mat. Met een rechtsbijstandsverzekering kunt u altijd bellen voor juridisch advies. Als het nodig is, wordt een advocaat ingeschakeld om u bij te staan in een rechtszaak, zodat u er niet alleen voor staat.

Documentatie

Driessen Assuradeuren
© 2012 Driessen Assuradeuren | Alle rechten voorbehouden | Privacy statementPowered by AllOnline