Leegstaand vastgoed

Leegstand is een groeiend probleem in Nederland. De economie kwakkelt en het lukt niet altijd alle panden te verhuren. Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en).

Bij de gebruikelijke gebouwvoorwaarden geldt bij leegstand vaak uitsluitend brand / storm dekking. Driessen Assuradeuren kan u echter een polis bieden waarbij een uitgebreide gevaren dekking van toepassing is. Gewoon, zoals u dat gewend bent.

Kijkt u ook op eens onze website www.vastgoedverzekerd.nu

Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed

Naast de gebouwenverzekering, kunnen wij ook een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed aanbieden. U onderhoudt uw panden natuurlijk goed, maar het kan altijd gebeuren dat er bijvoorbeeld bij storm een van de dakpannen op een auto waait. In zulke gevallen dekt de aansprakelijkheidverzekering onroerend goed de schade.
Dekking: € 1.250.000, - per aanspraak, met een maximum van € 2.500.000, - per verzekeringsjaar.

Taxatie

U kunt de herbouwwaarde van het gebouw laten vaststellen door een onafhankelijke derde. Deze taxatie geeft u garantie tegen onderverzekering, de zekerheid dat u na een calamiteit volledig schadeloos gesteld wordt, tot maximaal de verzekerde som. Driessen Assuradeuren werkt samen met een aantal gerenommeerde taxatiebureaus met wie wij scherpe prijsafspraken hebben gemaakt.

Tussenpersoon

Heeft u al een tussenpersoon? Vraag dan uw tussenpersoon contact met ons op te nemen. Samen met uw tussenpersoon bekijken wij uw huidige polis en brengen wij een passende offerte uit.

Heet u nog geen tussenpersoon? Geen probleem! Wij werken samen met ruim vijfhonderd door de AFM goedgekeurde tussenpersonen door heel Nederland.

  

Driessen Assuradeuren
© 2012 Driessen Assuradeuren | Alle rechten voorbehouden | Privacy statementPowered by AllOnline