Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig hebben ondernemers genoeg mogelijkheden om zich hiervoor te verzekeren. Hebben ze eenmaal hun weg naar ons gevonden, dan is jouw scherpe beoordelingsvermogen onmisbaar. Word Acceptant Schadeverzekeringen bij Driessen Assuradeuren!

Over deze functie

Jouw dagelijkse verantwoordelijkheden spitsen zich toe op het inventariseren en beoordelen van de risico’s van verzekeringsaanvragen, het berekenen van premies en het opstellen van acceptatievoorwaarden. Hierover schakel je veel met klanten, collega’s en externe experts. Daarnaast houd je jezelf ook bezig met het uitbrengen van offertes en het bewaken van klantportefeuilles. Hoe complex jouw dossiers zijn, hangt af van je ervaring, kennis en ambities.

De meeste van jouw taken bevinden zich in het spectrum van acceptatie, advies en administratie. Maar er is meer. Als je wilt, kun je jouw horizon ook verbreden door mee te denken over preventie of nieuwe risicoprofielen. Of je ontwikkelt jezelf in het aandragen van voorstellen om de verwerking van complexe mutaties soepeler te laten verlopen. Ook als het gaat om het acceptatiebeleid van de organisatie of het anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt wordt jouw inbreng gewaardeerd.

Over jou

Natuurlijk heb je een scherp beoordelingsvermogen en neem je zonder moeite besluiten, anders kun je jouw beroep niet uitvoeren. Verder heb je:

  • Hbo-werk- en -denkniveau
  • De certificaten Wft Basis en Wft Schade Particulier én Wft Schade Zakelijk op zak
  • Zowel de Nederlands als Engelse taal heeft geen geheimen voor jou
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Een klantgerichte instelling; je geeft snel duidelijkheid over jouw besluiten

Wat wij bieden

  • Uitstekend salaris
  • Volop ruimte om je zowel in de breedte als in de diepte verder te ontwikkelen
  • Een gunstige pensioenregeling
Interesse? Mail je CV met motivatie naar Rozemarijne van der Weide
rozemarijne@driessenassuradeuren.nl  of bel 06 - 24 75 22 52