Den Haag

Driessen Assuradeuren, uw partner in verzekeringen
Binnenkort bekend onder de nieuwe naam Yinco.

Zakelijke verzekeringen zijn onze specialiteit. Wij geloven erin dat het altijd beter, makkelijker en prijsbewuster kan. Die overtuiging houdt ons scherp en maakt ons innovatief.

Onze services bieden u daarom net dat tandje extra. U kunt rekenen op slimme oplossingen, een vlotte aanpak en optimale polissen.
Wij zijn uw partner in verzekeren. Heeft u een vraag over onze diensten? Bel ons gerust op:  070-3624545.

Wij staan u van a tot z bij 

Zo kunt u rekenen op helder advies over schadepreventie en een vlotte schadeafhandeling. Dat kost u niets extra’s. Integendeel: onze slimme werkwijze zorgt voor een lagere overhead. U bespaart juist tijd én geld.

Kan niet bestaat niet 

Wij kennen de markt door en door. Blijkt het risico in Nederland niet te verzekeren, dan gaan wij naar de internationale verzekeringsmarkt. Als broker bij Lloyd’s of London met een eigen kantoor in Londen kunnen wij u wereldwijd verzekeringsoplossingen bieden.

Ervaring, kennis en sterke polissen

Samen met u vinden wij de beste verzekeringsoplossingen in de markt. Tegen optimale voorwaarden en scherpe premies wel te verstaan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Driessen Assuradeuren. Uw service provider!

Maak gebruik van onze volmachten, kennis, ervaring en service. Ruim 600 samenwerkingspartners gingen u al voor..

Heeft u een vraag? Bel ons gerust op: 070-3624545.

Overige specialisaties van Driessen

Een onafhankelijke, in Londen gevestigde, gevolmachtigde Lloyd's-makelaar gespecialiseerd in Amerikaanse en internationale eigendoms-, ongevallen- en luchtvaartverzekeringen.

Website

Vastgoed verzekeringen voor onder andere horeca, bedrijfverzamelgebouwen, winkelcentra, detailhandel, industrie, studentenwoningen, VVE en leegstaand vastgoed.

Website

Speciale verzekering voor het gebruik van drones of op afstand bestuurde vliegtuigsystemen (RPAS), zoals de DJI Phantom, TBS Discovery en andere quadcopter UAV's.

Website